Medya Haber Girişi : 07 Ocak 2016 14:38

Güncel haberlerde farkı Haber Gazete'de yaşayın

Güncel haberlerde farkı Haber Gazete'de yaşayın
Kaliteli ve özgün habercilik düsturuyla yola çıkan Haber Gazete sitesi ve çalışanları bu yolda kaliteli içerik üretmek için çalışıyorlar.

Erzurumajans-Gazete alarak okumak artık nostalji de kalacağa benziyor. Zira akıllı telefonlarla birlikte yeni trend gitgide internetten haber okumaya doğru gidiyor. Amerikada bazı basılı gazetelerin artık basılı yayını bırakarak sadece internetten üzerinden yayın yaptıkları haberlerini duyuyoruz.


Türkiye'de internette haber siteleri sektörü hergeçen gün hızla büyümüşte ve irili ufaklı bir çok haber sitesi yer almaktadır. Uzun soluklu haber serüvenine devam eden sitelerden birisi de Haber Gazete. Domain yaşı olarak  18 yaşında olan Haber Gazete 18 yıldır haberleri ve düşünceleri geniş yazar kadrosuyla okurlarına aktararak kendi çapında bir okuyucu kitlesi oluşturmayı başarmış ender sitelerden biri.


Haber Gazete'yi Ziyaret ettiğinizde sitenin her kategorisinde haberlerle dolu olduğunu ve sitenin özellikle magazin haberleri ve spor kategorisinde oldukça iddialı fark edeceksiniz. Kaliteli ve özgün habercilik düsturuyla yola çıkan Haber Gazete sitesi ve çalışanları bu yolda kaliteli içerik üretmek için çalışıyorlar. Son dakika haberleri bulabileceğiniz sitede gece ve gündüz editörleri çalışarak sürekli güncelliği sağlanmaktadır.


Yazılım olarak bir çok sitede görebileceğiniz hazır şablonları kullanmaktan kaçınan Haber Gazete sitesi bu işe yüksek bütçe ayırarak kendine özgü bir tasarımla kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir tasarımla da yine diğer rakiplerine göre bir adım öne çıkıyor.


HaberGazete.Com sitesini sizde ziyaret edin sizde haber okumanın tadına varın..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.