İlçeler Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Güneş ve Aktaş'a veda yemeği

Güneş ve Aktaş'a veda yemeği
Pasinler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aziz Güneş ve Bülent Aktaş'ın tayinlerinin çıkmasının ardından veda yemeği verildi.
Erzurumajans-Pasinler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aziz Güneş ve Bülent Aktaş'ın tayinlerinin çıkmasının ardından veda yemeği verildi.

rn Pasinler'de uzun süredir Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapan Aziz Güneş rnve Bülent Aktaş için Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli arkadaşları rntarafından veda yemeği verildi. Pasinler Öğretmen evinde verilen yemeğe rnİlçe Kaymakamı Ali Ada ve eğitimciler katıldılar. Yemek sonrası Aziz rnGüneş ve Bülent Aktaş'a İlçe Kaymakamı Ali Ada ve İlçe Milli Eğitim rnMüdürü İmran Taşbaşı tarafından başarılı hizmetlerinden dolayı hediyelerrn verildi.

Veda yemeğinde konuşan Pasinler Kaymakamı Ali Ada, rn"Kaymakamlık olarak kurumların içerisinde en çok milli eğitim rnmüdürlükleriyle mesaimiz çok olur. Aziz Bey ve Bülent Bey'de bizlere herrn zaman başarılı hizmetler yapmışlardır. Kendilerine yeni görev rnyerlerinde başarılar dilerim." dedi.

Tayinleri çıkan Aziz Güneş ve rnBülent Aktaş ise, "Pasinler'de acısıyla tatlısıyla uzun süre çalışma rnfırsatı bulduk. Çalışma arkadaşlarımızdan razıyız, varsa bizim hakkımız rnhelal olsun. Onlarda helal etsinler. İnşallah başka yerlerde yine rnkarşılaşırız. Bütün arkadaşlarımıza hayatları boyunca sağlık ve rnafiyetler dileriz." dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.