Spor Haber Girişi : 26 Eylül 2012 15:30

Gürcü hokeyciler Erzurum'da

Gürcü hokeyciler Erzurum'da
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu bugünlerde Gürcistanlı hokeycileri ağırlıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu bugünlerde Gürcistanlı hokeycileri ağırlıyor.

Gürcistan Milli takımının sporcuları Antrenör Alipov Evgenij nezaretinde hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda çalışmalarını sürdüren Hokeyciler, yoğun bir idman temposuna tabi tutuldu. 2011 Üniversiade kapsamında yapılan buz salonları sadece Erzurum ve diğer illerin değil, yabancı ülkelerinde antrenman ve kamp merkezi konumuna geldi.

Erzurum’da kampa giren Gürcistanlı hokeycilerde gruplar halinde Erzurum’a gelerek kamp yapıyor. Gençlikspor Kulübü Süper Lig Buz Hokeyi takımı ile de hazırlık maçları yapan Gürcü hokeyciler kendilerini geliştiriyor. Gürcistan takımının antrenörü Alipov Evgenij, Erzurum’daki buz salonlarının çok güzel olduğunu, burada gelişim kampları yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.