Erzurum Haber Girişi : 21 Ocak 2014 23:05

Güven timleri suçlulara göz açtırmıyor

Güven timleri suçlulara göz açtırmıyor
Erzurum'da yapılan asayiş uygulamalarında ateşli silahlar ve bıçaklar İle diğer aletler hakkında kanun'a muhalefet ettikleri belirlenen 7 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da yapılan asayiş uygulamalarında ateşli silahlar ve bıçaklar İle diğer aletler hakkında kanun'a muhalefet ettikleri belirlenen 7 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timlerinin Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapmış oldukları çalışmalar neticesinde; T.Z (20) ve R.Z (23) isimli şahıslar üzerinde yapılan uygulamada iki adet oluklu, tırtıklı Sustalı Bıçak, Recep Akdağ Bulvarı üzerinde durumundan şüphelenerek inceledikleri A.K (20) ,Y.T (19), M.A(21) isimli şahıslar üzerinde yapılan incelemede iki adet Bıçak, bir adet Kurusıkı Tabanca, A.Ç (18) isimli şahsın üzerinde 1 adet Bıçak ve 0,75 gr Uyuşturucu Madde ele geçirilmiş, ayrıca E.K (20) isimli şahıstan da bir adet Bıçak elde edildi.

Güven Timlerinin yapmış oldukları çalışmalarda toplam 6 adet amaç dışı taşındığı tespit edilen çeşitli özelliklerdeki bıçak, 1 adet Kuru Sıkı tabir edilen Tabanca ile 0,75 gram uyuşturucu Madde ele geçirildiği, yakalanan şahıslarla ilgili olarak adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.