Bölge Haber Girişi : 28 Nisan 2010 12:12

Güzel bakmak güzel görmek projesi!..

Güzel bakmak güzel görmek projesi!..
Milli Eğitim Bakanlığının Mavi Gök, Yeşil Yaprak projesi kapsamında Pazaryolu 75. Yıl YİBO öğrenci ve çalışanları anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Erzurum Ajans-Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Mavi Gök, Yeşil Yaprak” projesi kapsamında Pazaryolu 75. Yıl YİBO öğrenci ve çalışanları anlamlı bir çalışmaya imza attı. Hazırlanan proje ile öğrencilerde çevre bilincinin geliştirilmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi ve okul çevresinin güzelleştirilmesi amacıyla okul bahçesi ağaçlandırıldı, okul bahçe duvarları çevre figürleriyle süslendi ve okulda çevre köşesi oluşturuldu.
İlçe Belediye Başkanı, okul idarecileri ve öğretmenlerinin katılımıyla çevre temizliğinin önemini vurgulama adına ilçede çevre temizliği yapıldı. Öğrenciler ellerindeki dövizlerle ilçeyi gezerek çevre bilincinin ne kadar önemli olduğunu vurguladılar. Belediye Başkanı Recep Kaplan, temizliğin sadece çevre gününde değil, diğer bütün günlerde de aynı heyecan ve canlılıkla devam etmesi gerektiğini vurguladı. Kaplan, öğrencilerin bu anlamlı çalışmalarından dolayı memnuniyetini belirterek bu konu da emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Kaplan, okulların yapacağı bu ve buna benzer çalışmalarda her türlü maddi ve manevi desteği de vereceğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.