Kültür-Sanat Haber Girişi : 29 Mayıs 2013 11:14

Güzel Sanatlar Lisesi yılsonu orkestra konseri

Güzel Sanatlar Lisesi yılsonu orkestra konseri
Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet programında orkestra konseri büyük beğeni topladı.
Erzurumajans-Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet programında orkestra konseri büyük beğeni topladı.

Okulun Müzik Bölümü Öğretmenlerinden Levent Akketeci yönetiminde düzenlenen yıl sonu orkestra konseri ve mezuniyet töreni, Atatürk üniversitesi oditoryum A salonunda gerçekleştirildi. Yoğun davetli katılımıyla gerçekleşen konserde, Türk müziği ve Batı müziğinin seçkin, eserlerini seslendiren müzik bölümü orkestrasının ardından halk oyunları gösterisi, mezuniyet slayt gösterisi ve kep töreni ile beraber program son buldu.

Orkestra Şefi Levent Akketeci, "Heyecan ve burukluğu bir arada yaşadığımız mezuniyet törenlerinin birini daha gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz performanslarıyla başarılarını bir kez daha kanıtlamışlardır." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.