Spor Haber Girişi : 07 Mayıs 2015 17:36

Halk oyunları şampiyonları GHSİM'deydi

Halk oyunları şampiyonları GHSİM'deydi
Liseler arası Geçler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonu olan Erzurum Atatürk Anadolu Lisesi Bar Ekibi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Erzurumajans-Liseler arası Geçler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonu olan Erzurum Atatürk Anadolu Lisesi Bar Ekibi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Bolu´da yapılan Gençler Halk Oyunları Türkiye Birinciliği Yarışmasında şampiyon olan Erzurum Atatürk Anadolu Lisesi Bar Ekibi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. Okul Müdürü Erhan Gürbüz, Müdür Yardımcısı Taner Aykut'un destekleri ile Antrenör Sait Göktaş nezaretinde şampiyonluğa ulaşan şampiyon barcılar, Erzurum'un gurur kaynağı oldu. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyon barcıları kutlayarak, kendilerini ödüllendirdi. Taşkesenligil, "Erzurum'umuzun güzide okullarından Atatürk Anadolu Lisesi Erkek Barları Ekibimiz Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ekibimizi yüreklerini ortaya koyarak Erzurum´a kazandırdıkları olağanüstü başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Okul yönetimini ve bar hocalarını kutluyorum. İnşallah, kültürümüze hizmet eden bu genç arkadaşlar, bundan sonra da başarılı olacaklardır" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.