Spor Haber Girişi : 27 Eylül 2012 17:15

Hancı'dan Çintimar'a ziyeret

Hancı'dan Çintimar'a ziyeret
Londra 2012 Paralimpik Oyunları’nda ülkemize makaralı yay okçuluk müsabakalarında üçüncülük derecesi kazandırarak, Erzurum’a bronz madalya ile dönen Doğan Hancı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Londra 2012 Paralimpik Oyunları’nda ülkemize makaralı yay okçuluk müsabakalarında üçüncülük derecesi kazandırarak, Erzurum’a bronz madalya ile dönen Doğan Hancı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Ziyarette Satın Almadan Sorumlu Şube Müdürü Murteza Cengiz ile GHSİM Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu’da hazır bulundu. İngiltere’nin Başkenti Londra’da 29 Ağustos 09 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılan Paralimpik Olimpiyatları’nda başarılı bir performans göstererek, ülkemize bronz madalya kazandıran Doğan Hancı’yı bir kez daha kutlayan Çintimar, Hancı’nın kendilerine nezaket ziyaretinde bulunmasından dolayı teşekkür etti. GHSİM Müdürü Çintimar, Milli sporcunun aldığı başarının Erzurum ve Türkiye için gurur kaynağı olduğunu söyledi.

HANCI:OKÇULUKTA BİR ÇIĞIR BAŞLATMIŞTIR

Erzurum’da son yıllarda okçulukta büyük başarılar elde ettiklerini ve bunu da Londra 2012 Paralimpik Oyunlarında Doğan Hancı’nın kazandığı Bronz madalya ile taçlandırdıklarının altını çizen Çintimar, bundan sonra okçulukta ve diğer olimpik branşlarda geleceğin olimpiyat şampiyonlarını çıkarmak için çalışacaklarını söyledi. Milli okçu Doğan Hancı’nın elde ettiği başarının okçuluk anlamında bir çığır açtığına işaret eden GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, Milli okçunun olimpiyatlarla birlikte Devlet Memuru olmasından duyduğu mutluluğu da dile getirdi. Çintimar, “Doğan Hancı azmi ve büyük başarısı sonucu Türk halkı olarak bizleri gururlandırmıştır. Alt yapıdan gelen sporculara da iyi bir örnek ve idol olmuştur. Kendisini başarısından dolayı kutluyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.