Spor Haber Girişi : 09 Şubat 2012 11:16

Hancı'nın çocuklarıda okçuluğu seçti

Hancı'nın çocuklarıda okçuluğu seçti
Erzurum’un yetiştirmiş olduğu en önemli okçulardan biri olan ve 2012 Lonra Paralimpik Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Dağan Hancı’nın çocukları da babalarının izinden gitmeye başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un yetiştirmiş olduğu en önemli okçulardan biri olan ve 2012 Lonra Paralimpik Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Dağan Hancı’nın çocukları da babalarının izinden gitmeye başladı. 10 yaşındaki Nida Hancı ile ile 9 yaşındaki Saithan Hancı’da okçuluk sporuna merak sardı. Bugünlerde Antrenör Hikmet Dumanoğlu yönetiminde okçuluk antrenmanları yapan iki kardeş, ilerisinde babaları Doğan Hancı kadar başarılı bir sporcu olmak istediklerini söyledi. Çocuklarının eğitimdeki başarıyı sporda da yakalamasının kendisini gururlandıracağını ifade eden şampiyon okçu Doğan Hancı, “Ben ve kardeşim Hasan Basri’nden sonra çocuklarımın da ok atması beni gururlandırıyor. İnşallah onlarda bir gün bizim gibi milli formayı giyer ve ülkemizi uluslararası arenada temsil ederler” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.