Bölge Haber Girişi : 15 Nisan 2011 00:48

Hava ambulansı bir nefese uçtu!..

Hava ambulansı bir nefese uçtu!..
Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan Tekman ilçesi Akpınar köyünde astıma bağlı solunum güçlüğü çeken bir hasta, hava ambulans helikopteri ile Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan Tekman ilçesi Akpınar köyünde astıma bağlı solunum güçlüğü çeken bir hasta, hava ambulans helikopteri ile Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Tekman'a bağlı Akpınar köyünde oturan 63 yaşındaki Emin Taş, sabaha karşı solunum güçlüğü çekmeye başladı. Taş'ın yakınları köy yolunun ulaşıma kapalı olması nedeniyle Erzurum 112 Acil Komuta Merkezi'nden hava ambulansı istedi. Solunum güçlüğü çeken hasta, Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansıyla kar ve tipi nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı Akpınar köyünden alınarak Erzurum'a getirildi. Taş, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.