Bölge Haber Girişi : 29 Haziran 2010 15:29

Hava ambulansı yine hayat kurtardı!..

Hava ambulansı yine hayat kurtardı!..
Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz, Gümüşhanenin hava ambulansı kullanımı konusunda çok hızlı mesafe kat ettiğini söyledi.

Erzurum Ajans-Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz, Gümüşhane’nin hava ambulansı kullanımı konusunda çok hızlı mesafe kat ettiğini söyledi.
112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi koordinasyonu ile bu sabah saatlerinde dünyaya gelen bebeğin hava ambulansı ile Erzurum Nene Hatun Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi’ne sevkinin yapıldığını söyleyen Şahinöz, soğukkanlı, hızlı ve doğru kararlar veren dinamik bir ekip sayesinde olaya müdahale edildiğini vurguladı.
Geçtiğimiz Cumartesi günü aynı hastaneye sevki gerçekleştirilen bebeğin durumunun da iyi olduğunu sözlerine ekleyen Şahinöz, 2010 yılı başından bugüne kadar 6 bebek ve bir yetişkinin hava ambulansları ile çevre illerdeki hastanelere sevk edildiğini belirti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.