Bölge Haber Girişi : 01 Şubat 2010 00:50

Havuşbaşı buz paten sahası mı!..

Havuşbaşı buz paten sahası mı!..
Erzurum'da buz paten sahasına dönüştürülen süs havuzu gençlerin eğlence mekanı oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’da buz paten sahasına dönüştürülen süs havuzu gençlerin eğlence mekanı oldu.

Havuzbaşı'nın bu şekilde kullanılmasına tepki gösteren bir çok Erzurumlu ise "2011 vezilesiyle bu şehirde artık buz paten sahası var. Böyle kulübelerde paten takıp kayılan bir görüntü Erzurum'a yakışmıyor!" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Havuzbaşı’ndaki Atatürk anıtı önünde bulunan süs havuzu, buz pateni sahasına dönüştürüldü. Buzla kaplı havuzda patenlerle kaymanın keyfini yaşayan Erzurumlu çocuklar düşe kalka renkli görüntüler oluşturdular.
2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Erzurum’da onlarca genç, buz pateni sahasına dönüştürülen süs havuzunda geleceğin şampiyonları olmaya hazırlanıyor.
Havuzda kayak yapan çocuklar, yarı yıl tatilini fırsat bilerek havuzda gün boyu paten kaymanın keyfini yaşıyorlar. Erzurumlu çocukların yanı sıra diğer illerden tatil için Erzurum’a gelen çocuklar da buz pateni keyfini yaşadılar. Erzurum’u çok beğendiklerini söyleyen çocuklar, “Havuzda insanların paten kaydığını görünce çok şaşırdık. Biz de hemen kayak yapmak istedik” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.