Erzurum Haber Girişi : 28 Haziran 2014 18:26

Hem Kur'an hem buz pateni öğreniyorlar

Hem Kur'an hem buz pateni öğreniyorlar
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği minik öğrenciler ve gençler sabah Kur'an-ı Kerim öğreniyor.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği minik öğrenciler ve gençler sabah Kur'an-ı Kerim öğreniyor. Öğleden sonra ise bu pateni yaparak, keyifli anlar yaşıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokol meyvelerini verdi. Erzurum'da günde yüzlerce çocuk ve genç sabah Kur'an-ı Kerim öğrenirken, öğleden sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü aracılığı ile Ilıca Yolundaki 500'lük Buz Hokeyi Salonu'nda buz pateni yapmanın keyfini çıkarıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, yaz tatilinde çeşitli camilere giderek Kur'an okumayı öğrenen öğrencilere ücretsiz buz pateni dersi vermesi hem takdir topluyor. Hem de seanslar büyük bir ilgi görüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, proje kapmasında her saat başı 40 ile 60 arasında değişen rakamda öğrencinin aynı anda buz pateni dersi aldığını ve kendi bünyelerindeki buz sporları antrenörlerinin öğrencilere buz pateni eğitimi verdiğini söyledi.

Taşkesenligil, Yaz Spor Okulları kapsamında, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın öncülüğünde başlatılan buz pateni kurslarının güzel bir ortamda geçtiğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.