İlçeler Haber Girişi : 14 Mayıs 2012 09:30

Hemşireler günü sade bir törenle kutlandı

Hemşireler günü sade bir törenle kutlandı
Oltu Devlet Hastanesi’nde görevli hemşirelerin Hemşirelik günlerini kutlamak için hastane yemek hanesinde sade bir program düzenlendi.
Erzurum Ajans-Oltu Devlet Hastanesi’nde görevli hemşirelerin Hemşirelik günlerini kutlamak için hastane yemek hanesinde sade bir program düzenlendi.
Hastane yönetimi tarafından hazırlanan programda konuşan Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Kara, hemşirelere yapmış oldukları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görev yapan tüm hemşireler adına Hastane Başhemşiresi Dilek Parlak'a bir buket çiçek verdi.
Başhemşire yardımcısı Fatma Alkan'a ise Oltu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yasin Toksoy tarafından bir buket çiçek verildi.
Hemşirelere birer kırmızı gülün dağıtıldığı törende hastane yönetimi tarafından yaş pasta ve meyve suyu ikramında da bulunuldu. Bu arada hemşireler ise bu özel günde yılda bir kez de olsa özel hissedilmeleri ve hatırlanmalarının kendilerini son derece memnun ettiğini ifade ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.