Spor Haber Girişi : 04 Eylül 2012 17:15

Hentbolcular güç depoluyor

Hentbolcular güç depoluyor
Hentbol 1. Ligi A Klasmanı’nda Erzurum’u Temsil edecek olan Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı, sahaya inerek, kros antrenmanlarına başladı.
Erzurum Ajans-Hentbol 1. Ligi A Klasmanı’nda Erzurum’u Temsil edecek olan Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı, sahaya inerek, kros antrenmanlarına başladı.
Atatürk Üniversitesi Hentbol takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2012-2013 Hentbol 1. Ligi A Klasman’ında Erzurum’u temsil edecek olan Atatürk Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı hazırlıklara başladı. Teknik Patron Ali Erzurumluoğlu ile yardımcıları Orhan Aksoy ve Aykut Altuntaş yönetiminde yeni sezona bilenen hentbolcular, BESYO Sahası’nda kros idmanları yapıyor. Atlama Kuleleri’nin manzarası eşliğinde yeni sezon hazırlıklarına start veren Antrenör Ali Erzurumluoğlu’nun öğrencileri, ligde zor rakiplerine genç sporcuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile kafa tutacaklar. Antrenör Ali Erzurumluoğlu, 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde başlayacak olan Ligde takımına güvendiğini söyledi. Yılardır önce Özel Aziziye Koleji olarak son iki yıldırda Atatürk Üniversitesi adıyla Birinci Lig’de Erzurum’u temsil ettiklerini belirten Antrenör Ali Erzurumluoğlu, hedefe ulaşmak için yoğun çalışma içerisine giridiklerini söyledi. Erzurumluoğlu, “Biz Genç sporcuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile güçlü rakiplere karşı mücadele edeceğiz. Hedefimiz başarılı olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bize destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz Mustafa Arık, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Avni Köksal Şenol, Kulüp Başkanımız ve BESYO Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Said Keleş’e ve Spor Koordinatörümüz M. Suphi Özçomak ile tüm Atatürk Üniversitesi camiasına teşekkür ederiz. Üniversitemizin desteği ile başarıya ulaşacağız” dedi.

ÖZÇOMAK:SPONSOR ARAYIŞINDAYIZ

Erzurum’da yıllardır hentbol liginde mücadele eden takıma kimsenin sponsor olmadığını ifade eden Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü M. Suphi Özçomak, “Rektörümüzün ve Üniversite camiamızın destekleri ile Hentbol Takımının ligde devam etmesini sağlıyoruz. Erzurum’da sponsorluk kavramı yeterince oturmadığı için sponsor desteği bulmakta güçlük çekiyoruz. Sponsor desteği arıyoruz, İnşallah takımımıza sponsor desteği buluruz” dedi. Özçomak, “Rektörümüz Prof. Dr. Hikmet Koçak ve üniversite camiamıza verdikleri ve sağladıkların destekten dolayı teşekkür ediyoruz, şimdiden hentbolcularımıza ve teknik heyetimize lig öncesinde başarılar diliyoruz” dedi.

ZORLU RAKİPLERLE MÜCADELE EDECEK

Atatürk Üniversitesi Erkek Hentol Takımı, bu sezon Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetiminde zor rakiplerle karşılaşacak. 13 takımın yer aldığı 1. Lig A Klasmanı’nda Erzurum’u temsil edecek olan Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Hentbol takımı, 22-23 Eylül 2012 tarihinde başlayacak olan ve çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan lig maçlarında İstanbul Anafen, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi, Ankara 06 Aterspor, Artvin 7 Martspor, Kayseri Atlasspor, Konya Selçuk, Erzincan Belediyespor, Adana Çukobirlik, İzmir Göztepe, Sinop Eğitimspor, Amasya Taşovaspor ve Bingöl Belediyespor ile mücadele edecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.