Erzurum Haber Girişi : 17 Ağustos 2021 16:48

"Hiçbir şey yokmuş gibi davranamayız"

Kentte artan vaka sayısına, Erzurum İl Sağlık Müdürü Bedir, sosyal medya hesabından adeta sitem etti.

ERZURUM AJANS - Berhiv Hatice DİLER / Erzurum’da Temmuz ayının ikinci haftasından bu yanı artış gösteren vaka sayısı, Şehir Hastanesi’nin bazı bölümlerinin  yeniden Covid servisine dönüşmesine neden oldu.

 

 

Hastaneye yatışlarının ve yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısında yükselişe dikkat çeken Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, “Ne diyebiliriz ki başka, tablo bu şekilde ve çok şeyi anlatıyor zaten. Son günlerde çevrenizden, yakınlarınızdan çok sayıda insanın hastalığa yakalandığını görüyor, duyuyorsunuz yine. Canlarımız yanıyor” dedi

 

 

Her fırsatta maske, sosyal mesafe ve hijyen çağrısında bulunan Bedir, COVID-19 uyarısını bir kez daha yineleyerek, “Hiç bir şey yokmuş gibi davranamayız. Maske, sosyal mesafe, kalabalıklardan uzak durma bizim tekrar sıkıca uygulayacağımız kurallar olmalı ve mutlaka AŞI ile kendimizi bağışık kılmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Volkan aksu 17 Ağustos 2021 19:54

    Önceli kle otobüs ve minibüs lerin kontrolünü sağlayın ne şoförler de nede yolculardaaske yok özellikle soforlerde