Spor Haber Girişi : 07 Nisan 2014 20:52

Hıncal Uluç: G.Saraylılığımdan utandım

Hıncal Uluç: G.Saraylılığımdan utandım
Hıncal Uluç, derbideki hareketleri nedeniyle Melo'yu yerden yere vurdu, "Derhal takımdan kovulması lazım. İlk kez G.Saraylılığımdan utandım." dedi.
Erzurumajans-Spor yazarı Hıncal Uluç, hareketleriyle derbiye damga vuran Felipe Melo'nun derhal Galata Saray'dan gönderilmesi gerektiğini savundu. Hıncal Uluç şöyle konuştu:

"DERHAL KOVULMASI LAZIM"

"Melo'yu tartışmam bile. Derhal Galata Saray'dan kovulmalı. Ben bunca yıllık Galatasaraylıyım, bu karakterdeki bir adamın oynadığı takımı tutmam. O sahneleri izlerken Galatasaraylılığımdan utandım. Hayatımda Galatasaraylılığımdan utanmam ilk defa oldu.

"GALATASARAYLI OLDUĞUMDAN UTANDIM"

Galata Saray'da pek çok şeye kızdım. Yönetime kızdım, teknik adamlara kızdım, oyunculara kızdım, öfkelendim. Bu öfkem doruklara çıktığı zaman Galatasaray kulübü üyeliğinden istifa ettim. 'Geri dön' teklifini reddettim. Ama ilk defa Melo'yu izlerken Galatasaraylı olduğumdan utandım.

"BREZİLYA'NIN YEDEK KADROSUNDA BİLE YOK"

Bu adamın Galatasaray'a yakışmadığını ben zaten 2 senedir söylüyorum. Bu ahım şahım bir futbolcu değil. Türkiye'deki yabancı hayranı bir takım gazeteci, maalesef meslektaşlarım tarafından yüceltildikçe yüceltilenlerden bir tanesi. Brezilya'nın yedek kadrosunda bile yok. Adı geçmiyor. Bu adamı yücelttik, yücelttik, başımıza Taç ettik ve yaptığına bak. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal için kibar adam, centilmen adam, efendi adam, fair playci adam diyor herkes. Bu dediklerinin tamamı değil, 10'da 1'i varsa Aysal'da Melo'yu derhal kovar.

"MELO'YLA GELECEK GALİBİYETLERE İHTİYAÇ YOK"

G
alatasaray'ın yarın şampiyonluk maçı da olsa kovar. Bununla gelecek galibiyetlere, bununla gelecek puanlara Galatasaray'ın ihtiyacı yok. İlk defa bir Fenerbahçe galibiyetinden sonra öfkeliydim ben Galatasaraylı olarak. Hala da öfkeliyim."

(Haberler.com) 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.