Spor Haber Girişi : 06 Ocak 2016 20:15

Hınıs'ta voleybol turnuvası muhteşem final maçıyla son buldu

Hınıs'ta voleybol turnuvası muhteşem final maçıyla son buldu
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve 24 takımın katıldığı Kaymakamılık Kupası Voleybol turnuvasının final maçı muhteşem oldu.
Erzurumajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve 24 takımın katıldığı  Kaymakamılık Kupası Voleybol turnuvasının final maçı muhteşem oldu. 

Hınıslıların yoğun bir ilgisi ile oyanan final maçında Devlet Hastanesi takımı Bezirgan takımını 3-1 yenerek turnuvanın 1. oldu.

Turnuvanın final maçına İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent AY,Karakol Komutanımız Sayın Hasan FARSAK,Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Soner GÜL ve Ağır Ceza Reisimiz Mustafa GÖKŞEN'de katıldı.

Bu yıl düzenlenen turnuvada geçen yıllardan farklı olarak  yerel sanatçılarımızın seyircilere verdiği müzik ziyafeti final maçına ayrı bir güzellik kattı.Maçı izlemeye gelen Hınıslılar hem spora hemde müziğe doydu.

İlçe halkı bir bütün olarak dostluk ve kardeşlik mesajı sergilerken maç sonunda Hınıs halk oyunlarıyla halaylar çekildi.

Turnuvada 1. olan Devlet Hastanesi takımın kupasını ve ödülünü ilçe Kaymakamımız Sayın  Bülent  AY   2.olan Bezirgan Sporun kupa ve ödülünü  Karakol Komutanımız Sayın Hasan FARSAK,  3.olan Cumhuriyettakımının kupa ve ödülünü Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Soner GÜL , Turnuvanın en centilmen takımı olan Tapu Kadastro takımına  ise kupasını Ağır Ceza Resimiz Sayın Mustafa GÖKŞEN verdiler. 

İlçe Kaymakamı Sayın Bülent AY kupa töreninde yapmış olduğu konuşmada turnuvaya büyük ilgi gösteren ilçe halkına ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.Sporun birleştirici ruhunun ilçemize hakim olmasından memnuniyet duyduğunu belirten AY,ilçemizde bu tür etkinliklerin sıklıkla yapılacağını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür.V Mahmut ABİŞ, turnuvanın istedikleri amaca ulaştığını belirtirken ,yorucu geçen iki aylık süre sonunda muhteşem bir final ile turnuvanın sona ermesinden memnun olduğunu ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.