Spor Haber Girişi : 12 Aralık 2013 15:59

Hız tutkunları İtalya yolcusu

Hız tutkunları İtalya yolcusu
Milli short trakçılara İtalya yolu gözüktü. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un da yer alacağı kafile Pazartesi günü İtalya'ya gidecek.
Erzurumajans-Milli short trakçılara İtalya yolu gözüktü. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un da yer alacağı kafile Pazartesi günü İtalya'ya gidecek.

26. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları 16-21 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacak. UNIVERSIADE 2013'te Türkiye'den milli short trackçılar Serdar İltir, İnan Eren, Selim Tanrıkulu ve Berk Yetişken buz pistine çıkarak, dereceye girme mücadelesi verecek. İtalya'nın Trentino kentinde yapılacak olan 26. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda Short Track Milli Takımının başında Baş Antrenör İvan Pandov olacak. Pazartesi günkü yolculuk öncesinde açıklamalarda bulunan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, "Milli short trackçılarımız uzun bir süredir 26. Üniversiade Kış Oyunlarına hazırlanıyordu. İtalya'ya da bu dalda iddialı gidiyoruz. İnanıyorum ki, en iyi sonuç Türkiye'ye döneceğiz" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.