Bölge Haber Girişi : 29 Kasım 2009 01:11

Hizmet-İş'ten başkan Bulutlar'a plaket!..

Hizmet-İş'ten başkan Bulutlar'a plaket!..
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bayramın ikinci gününde belediye personelleriyle bayramlaştı.

Erzurum Ajns-Palandöken İlçe Belediye Bşkanı Orhan Bulutlar bayramın ikinci gününde belediye personelleriyle bayramlaştı.


Belediye yemekhanesinde yapılan bayramlaşmaya belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, Hizmet- İş Sendikassı  Erzurum Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, daire müdürleri ve belediye personelleri katıldı. Mutlu ve neşeli yapılan bayramlaşmada Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptığı konuşmada, " Bayramlarda insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleşir. İnsanlar, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutur, kardeşçe kucaklaşır. Bugün işte öyle bir gün.Bugün kucaklaşma günü. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Erzurum halkının ve belediye çalışanlarımızın mübarek bayramlarını kutluyorum “dedi.


TAMGAÇ'DAN BAŞKAN BULUTLAR'A PLAKET


Palandöken Belediyesi'ndeki bayramlaşma törenine katılan Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şube  Başkanı Cevdet Tamgaç ise Başkan Bulutlar'a  çalışanlarına yönelik adil davranışı nedeniyle plaket verdi. Başkan Tamgaç, “PalandökenBelediye Başkanımız Orhan Bulutlar, göreve gelir gelmez işçi arkadaşlarımızın içeride biriken alacaklarının ödenmesinde büşük çabasarf etti.Sayın Bulutlar ayrıca bayram öncesi yine işçi arkadaşlarımıza  ikramiye ödeyerek bayrama rahat bir şekilde girmelerini sağladı,. Bu vesile ile tüm işçi arkadaşlarım ve sendikam adına sayın başkanımızı ayrıca kutluyorum“dedi. 

    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.