Bölge Haber Girişi : 29 Kasım 2009 01:10

Başkan Cengiz: Mazeret yok hizmet üretiyoruz!..

Başkan Cengiz: Mazeret yok hizmet üretiyoruz!..
Bayram öncesi 129 personele 65 bin TL ikramiye dağıtarak jest yapan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, düzenlenen bayramlaşma programında belediye personeliyle bir araya geldi.
Erzurum Ajans-Bayram öncesi 129 personele 65 bin TL ikramiye dağıtarak jest yapan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, düzenlenen bayramlaşma programında belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Cengiz, belediye çalışanlarına yönelik yaptığı konuşmada, “İnsana hizmet gibi çok kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Herkesin görevini özverili bir şekilde layıkıyla yaptığına yürekten inanıyorum.” dedi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programına başkan yardımcıları Uğur Oral ve Hasan Hüseyin Tokuş ile birim müdürleri ve personel katıldı.

BELEDİYECİLİKTE BAŞARI EKİP RUHUNDADIR

Belediyecilikte başarının ekip ruhunda olduğunu vurgu yapan Başkan Cengiz, başkan yardımcılarından, müdürlere ve tüm çalışanlara varıncaya kadar hizmet ürettiklerini ve insana hizmet gibi görevlerin en güzelini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Görevde yaklaşık 8 aylık bir dönemi geride bıraktıklarını belirten Başkan Cengiz, “Bu sürede hizmetin her alanında önemli mesafeler aldık. Halkımızdan gelen destek ve taltifler de bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İlçemiz hizmet alanı olarak önemli eksikleri bulunan ve belediyecilik çalışmaları bakımından hizmete aç bir bölge. Öncelik sırasına göre belirlediğimiz eksikleri giderme ve halkımıza layık oldukları hizmetin en güzelini sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu konuda en büyük sorumluluk sahada halkla bire bir diyalog kuran çalışanlarımızın gayretleri ve samimiyetleri oldukça önemli. Ben tüm personelimizin özverili bir şekilde fedakarlık örneği sergilediklerine yürekten inanıyorum. Gelinen noktada elde ettiğimiz başarılarda en büyük pay sahibi hiç şüphesiz sizlerindir. Hepinize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

MAZERET DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ

Belediyenin personel giderleri ile birlikte yaklaşık 22 milyon TL gibi ağır bir borç yükü altında olduğuna vurgu yapan Başkan Cengiz, “Biz mazeret değil, hizmet üretmek için göreve talip olduk. Borcumuz fazla, fakat çalışmamıza engel değil. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren planlı ve programlı bir ödeme takvimi hazırladık ve piyasaya borç ödemesi yaptık. Bunları yaparken personelimizi asla mağdur etmedik. Geride bıraktığımız sekiz aylık dönemde personelimizin maaşlarını aksatmadık, kimseyi mağdur etmedik. İmkanlarımız ölçüsünde ikramiye ödemesi de yapıyoruz. İşçimizin alın terinin kutsallığına inandığımız için bundan sonraki süreçte de işçimizin emeğinin karşılığını vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Belediye personelinin bayramını kutlayan Başkan Cengiz, "Bayramlar; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulup, birlik beraberlik ve kardeşliğin ön plana çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Bu bayramda da kırgınlıkların ortadan kalkıp, kardeşliğin, karşılıklı saygı ve sevginin, birlikte olmanın, huzur ve güvenin ortaya çıkmasını temenni ediyorum. Bu duygularla sizin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

İşçiler adına konuşan Fen İşleri Müdürlüğü Şefi Ömer Karslı, Başkan Cengiz’e bayram jestinden dolayı teşekkür etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.