Spor Haber Girişi : 13 Aralık 2020 16:18

Hüseyin Çimşir: Maalesef kaybettik

Hüseyin Çimşir: Maalesef kaybettik
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, ''Bugün kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama maalesef kaybettik'' dedi.
Hüseyin Çimşir: Maalesef kaybettik

Erzurumajans-Süper Lig’in 12. haftasında evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maç başlangıcında pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Çimşir, "Oyun başlangıcımız iyiydi, pozisyonlar bulduk. Ama bu süreçlerde golü bulup öne geçemediğiniz zaman maalesef sonrasıyla alakalı kırılmalar yaşayabiliyorsunuz. 10’uncu günümüz, 3’üncü maçımız. 3 mağlubiyetimiz var. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz, oyun olarak bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bunu maalesef skor anlamında yansıtamadık. Biz çalışmaya devam edeceğiz, sabredeceğiz. Neyi ne kadar değiştirebilir, geliştirebiliriz. Onun mücadelesini verip yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Mustafa Kaplan: “Bıçak sırtı gibi bir maçtı, kazandığımız için de mutluyuz”

 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, 1-0 galibiyetle sona eren BB Erzurumspor maçının ardından, "Bıçak sırtı gibi bir maçtı kazandığımız için de mutluyuz” dedi.


Süper Lig’in 12. haftasında Kazım Karabekir Stadyumunda oynanan BB Erzurumspor - Gençlerbirliği mücadelesi 1-0 Gençlerbirliği’nin galibiyetiyle sona erdi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Kaplan, “Kazandığımız içim mutluyuz. Ben bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Maçın başından düdüğün son dakikasına kadar sahada iş disiplinimizden hiç kopmadan mücadele ettik ve attığımız bir golle de maçı kazandık. Hakemleri kutluyorum çok iyi bir maç yönettiler. Erzurumspor teknik kadrosunu ve futbolcularını da tebrik ediyorum. Oyunun geneline baktığımız zaman her iki takımda oyun oynamak istedi, kazanmak istedi. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bıçak sırtı gibi bir maçtı kazandığımız için de mutluyuz. Başkanımızın bize çok büyük destekleri var bu maç ona bir armağanımız olsun. Gençlerbirliği olarak hem genç oyuncularımızla hem de tecrübeli oyuncularımızla iyi bir karma yapıp daha iyi bir Gençlerbirliği yapmak istiyoruz. Önümüzde ki maçlara bakmak istiyoruz. Geçen hafta kazanmıştık, özgüvenimiz arttı, bu hafta da kazanınca özgüvenimiz daha da arttı. İşin içerisine genç oyuncularımızı da katarak Gençlerbirliği çıtasını iyice yükseltmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yusuf 14 Aralık 2020 18:57

    Sen varken hep kaybederiz hüseyin. Sende futbol aklı yok, trabzonu şampiyonluktan ettin. şimdi de erzurumu düşüreceksin. Sekmen bunu da kovmalı.

  • erdinç 14 Aralık 2020 09:18

    syn sekmen takımın gidişatı iyi değil başkanında gitmesi lazım iş size düştü

  • SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 13 Aralık 2020 22:14

    ERZURUMUN ATTIĞI GOL BUZ GİBİ GOLDÜ. VAR ODASINDAKİ HAKEM HERHALDE ANKARALIYDI.

  • Ayten 13 Aralık 2020 20:14

    Seni getiren de suç.

  • Metin 13 Aralık 2020 20:11

    İki hüseyin de derhal istifa etmelidir.

  • Muhammed 13 Aralık 2020 17:36

    Boyle kotu bir takimi işler kotu diye birakip kacmak sonrada kimse bise demedi ben biraktim demek kancikliktir ,boyle bir takimin basina gelmekte her babayigidin kari degildir huseyin hocanin sondan besinci sirada bu takimi kurtaracagina inaniyorymki iyi bir takimi sampiyon yapmak la eşdeğer bir basaridir

  • Arrow53 13 Aralık 2020 17:24

    Hahaha 61. Dakkada yine sampiyon trabzon diye bagirdinizmi daha cok suruneceksiniz trbzon yalakalari ulan trabzonun kime faydasi olmus kendi komsularina faydasi olmayanin baskasina hic olmaz siz devam edin trabzon sampiyon diye seneye hekimoglu ile oynarsiniz 2. Ligde huseyinide hoca yapmislar hahaha