İlçeler Haber Girişi : 01 Ağustos 2012 15:30

Huzurevi sakinlerini unutmadılar

Huzurevi sakinlerini unutmadılar
Erzurum’un Pasinler İlçesi’nde Refia Hanım Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Eğitim Derneği yöneticileri Ramazan ayında Huzurevi sakinleri unutmadı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler İlçesi’nde Refia Hanım Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Eğitim Derneği yöneticileri Ramazan ayında Huzurevi sakinleri unutmadı.
Pasinler Refia Hanım Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği, ramazan ayı dolayısıyla Özel Er Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldiler. Ramazan ayında onları unutmayan dernek yönetimindeki bayanlar kendi aralarında hazırladıkları ev yemeklerini akşam yemeğinde huzurevi sakinleriyle paylaştılar.
Pasinler Refia Hanım Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği yöneticilerinden Nur Sema Taşbaşı, “Ramazan ayında insanların sıcak yuvalarında sıcak yemeklerini yediği bugünlerde dernek yönetimi olarak ilçemizde faaliyet gösteren Huzurevi’nde kalan kardeşlerimize evde kendi imkanlarımızla hazırladığımız sıcak yemekleri ikram ettik. Ramazan ayında yardımlaşmanın, dostluğun ve paylaşımın artığı bugünlerde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduk” dedi.
Dernek yönetiminin sıcak ilgisinden memnun olan Huzurevi sakinleri, kendilerini unutmayan dernek yöneticilerine teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.