Erzurum Haber Girişi : 09 Ekim 2021 20:19

İBB Başkanı'ndan Erzurum ziyareti!

İBB Başkanı'ndan Erzurum ziyareti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dadaşlar diyarı Erzurum'a geldi.

ERZURUM AJANS - Berhiv Hatice DİLER / İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt ziyaretlerinin ardından son durağı olan Erzurum'a geldi.  

  

Dadaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İmamoğlu, Çifte Minareli Medrese, Ulu Cami, Teşbihçiler Çarşısı ve Kongre Binasını gezip esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

  

 

 

Erzurum'un en önemli tarihi yapılarından olan Çifte Minareli Medrese ve Ulu Cami'yi gezen İBB Başkanı Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.  

  

İmamoğlu, Çifte Minareli Medrese ziyaretinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Erzurum'da insanın kendini çok daha güçlü ve cesur hissettiğini belirtti.  

 

  

 

 

Erzurum'da olmaktan duyduğu mutluluğa vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, "Bugün dadaş diyarı Erzurum'dayız.  Gümüşhane'de güzel bir okulun başlangıcını yaptık. Dönüşümüzü de Erzurum'dan yapmak istedim ve Erzurum'a gelmişken özellikle Çifte Minareli Medrese, Ulu Camii ve Erzurum Kongresi'nin yapıldığı yapıyı gezerek oradaki tarihi hissedip İstanbul'a dönmek istedim.” dedi. 

 

 

 

 

Ziyaret esnasında vatandaşlarla sık sık fotoğraf çektiren İmamoğlu, gösterilen ilgiye teşekkür ederek “Dadaş diyarında olmak, buranın insanıyla bir arada olmak keyifli, insanın kendini gerçekten çok daha güçlü ve cesur hissettiği bir şehirdir Erzurum. Halkımızın teveccühüne teşekkür ediyorum. Ülkemizin güzelliklere ihtiyacı var. Buraya gerçekten çok pozitif duygularla geldim. Bu duygularım daha da yukarıya çıkarak İstanbul'a döneceğim." ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 

Erzurum ziyaretinde İBB Başkanı’na, CHP İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Erzurum CHP İl Başkanı Suat Dülger, Erzurum İyi Parti temsilcileri ve çok sayıda partili eşlik etti. 

 

Son olarak Kongre Binası’na giden İmamoğlu akşam saatlerinde kentten ayrıldı. 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • alpurungu 11 Ekim 2021 12:23

    DİNCİ İLE PKK LI OLMASIN DA KİM OLURSA OLSUN

  • Cemal 09 Ekim 2021 21:35

    Başkan genç, yanındakiler genç. Hepsi pırıl pırıl. Kötü dil yok, ötekileştirmek yok, kavga yok. Gençler sizin sayenizde inşallah her şey çok güzel olacak.