Medya Haber Girişi : 13 Şubat 2012 19:43

İçlerinde öyle bir Erdoğan fotoğrafı varki...

İçlerinde öyle bir Erdoğan fotoğrafı varki...
TÜRKİYE Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin basın fotoğrafçılığı dalındaki en prestijli yarışması olan Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’nda ödül kazanan fotoğraflar belirlendi.
Erzurum Ajans-TÜRKİYE Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin basın fotoğrafçılığı dalındaki en prestijli yarışması olan Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’nda ödül kazanan fotoğraflar belirlendi. Van depreminde şehit olan Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirlerinin isimlerini yaşatmak adına bu yıl özel ödüller arasında ’Sebahattin Yılmaz-Cem Emir Basın Şehitleri Özel Ödülü’ de yeraldı.

İ
stanbul’da Titanic City Otel’de toplanan Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları 2011 jürisi, Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Kutup Dalgakıran, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Onursal Başkanı Bülent Hiçyılmaz, Hürriyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Koray Peközkay, Habertürk Gazetesi Fotoğraf Editörü Fatih Sarıbaş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Selahattin Sevi, Reuters Türkiye Fotoğraf Editörü Murad Sezer, Anadolu Ajansı Fotoğraf Haberleri Müdürü Gürsel Eser, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Yurttaş Tümer, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Esat Yılmaer ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel’den oluştu. Jüri üyeleri, 2 bin 224 fotoğraf arasında yaptığı değerlendirme ardından Reuters Foto Muhabiri Ümit Bektaş’ın Van depreminde çektiği ’Yunus’ isimli çocuğun enkaz arasındaki karesini ’Yılın Basın Fotoğrafı’ olarak seçti. Haber, Serbest, Spor, Çevre, Siyaset ve Foto Röportaj dallarında gerçekleştirilen yarışmada 20 fotoğraf ve 12 fotoğraftan oluşan 3 portfolyo ödüle layık görüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.