Bölge Haber Girişi : 17 Ağustos 2011 13:39

İHH'den 2 bin kişiye iftar yemeği!..

İHH'den 2 bin kişiye iftar yemeği!..
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) gezici aşevi Gaziantep'te 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Erzurum Ajans-İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) gezici aşevi Gaziantep'te 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Ramazan ayının ilk günü yollara çıkan ve her gün farklı bir şehirde iftar yemeği dağıtarak Ramazan'ın güzelliklerini ve bereketini halkla birlikte yaşayan İHH İnsani Yardım Vakfı'nın gezici aşevi, Gaziantep'te 2 bin kişiye iftar yemeği dağıttı. Merveşehir uzay çatılı pazar yerinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan, iftar yemeğinin Gaziantep'te düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Okudan, "İHH'nın gezici aşevi aracı Gaziantep'e geldi. Gaziantep aracın geldiği 16. il oldu. Bu hizmeti İHH olarak geleneksel hale getirdik. Aracımız şehir şehir dolaşarak vatandaşlarımıza iftar programları düzenliyor. Vatandaşlarımızın ilgisi bizi çok mutlu etti" dedi.

Okudan, Somali'ye hayırseverlerin de desteğiyle 1 TIR gıda yardımı yaptıklarını ifade ederek, "Afrika'ya yardımlarımız bundan sonra da devam edecek. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız banka hesap numaralarından yardımda bulunabilirler" diye konuştu.

Gezici aş evinin, Çorum, Amasya, Samsun, Ordu, Trabzon, Erzurum, Van, Tatvan, Siirt, Batman, Diyarbakır, Malatya, Kahramanmaraş ve Gaziantep'ten sonra, Hatay, Mersin, Antalya, Burdur, Afyon, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli Gölcük'te iftar yemeği vereceği kaydedildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.