Siyaset Haber Girişi : 05 Ağustos 2012 12:15

İki Bakan Erzurum'da

İki Bakan Erzurum'da
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yaşanan terör saldırısında 2’isi korucu, 6’sı asker toplam 8 şehit olduğunu ifade ederek, “Terör Türkiye’nin önünde büyük bir sorundur” dedi.
Erzurum Ajans-Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yaşanan terör saldırısında 2’isi korucu, 6’sı asker toplam 8 şehit olduğunu ifade ederek, “Terör Türkiye’nin önünde büyük bir sorundur” dedi.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte Erzurum Valiliği’ni ziyaret etti. Gece saatlerinde Çukurca’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle üzgün olduğunu belirten Atalay, “Erzurum programına gelirken Hakkari’den sahur vakti üzücü bir haber geldi. Karakola terörist saldırısı olmuş, 2’si korucu toplam 8 şehidimiz var. Çok sayıda da terörist kaybı. Tabi üzgünüz. Bu sürüp giden bir mücadele. Hükümet olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak terörle mücadelemiz hem güvenlik boyutu olarak hem de diğer boyutlarıyla sürmekte. Terör Türkiye’nin önünde büyük bir sorundur. 30 yıl önce başlamış, kökü biraz daha eskilere giden bir sorundur. AK Parti hükümeti olarak terörü bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

BAKAN AKDAĞ’DAN DAMACANA AÇIKLAMASI


Bakan Akdağ ise, bir gazetecinin “Damacana şirketleri sizi mahkemeye verecekmiş” sözleri üzerine, “Türkiye bir hukuk devleti. Biz vatandaşımızın sağlığını korumak için gerekeni yapacağız. Vatandaşımızın sağlığıyla oynanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. İsteyen istediğini yapsın” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet taş 01 Ocak 1970 02:00

    ben oldum olası ismini saklayanlardan ve isminin başına lakap ekleyenlerden nefret ederim niye dersen ben dadaş olduğum için ismimin önüne bunu eklemem beni bilen bilir ve adımda açık. öyle gizliden gizliye birilerine laf sokuşturmam. bu ülke su zengini ama sen lağım suyu içiyorsun ve yalakalık yapıyorsun!!!!! ben bildiğimi söylerim kimseye yalakalık yapmam zaten yalaka çok ben aykırı olmayı seviyorum. ismimde açık 10 senedir görevini yapmadığı için bakan en azından özür dilemek zorunda!!!! öyle ucuz kahramanlıklara karnımız tok

  • DADAŞ ZAFER 01 Ocak 1970 02:00

    MEMET TAŞ taş yürekli olma, mesajına dikkat et madem öyle sen 10 senedir lağım suyu neden içiyordun neden gerekli yerlere müraaat etmedin sezsiz kaldın, demek ki sen lağım suyunu içmeye kendine ve yakınlarına layık görmüşsün istifa edecek bir durum yok ne yapmış bakan yolsuzlukmu yapmış yoksa su dolum fabrikaları kendisininmi ki bu işi ört bas et kimse duymasın, bu bakan 10 senedir çalışıyor hükümet ve millet memnun olmasaydı çoktan görevinden alınırdı, hangi Avrupa ülkelerinde kaç yıl yaşadın heveslenme bizim ülkemiz su zengini bir araştırmasını yap istersen

  • mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    ikisinin toplamı bir edermi.önce baksınlar eserlerine yine şehitlerimiz var.onlarda kasılarak otursunlar.aksıra tıksıra milletin parasını yesinler.önce kaybemiş oldukları şereflerini bulsunlar bakalım.benim memleketimden bakan çıkması önemli değil benim ülkemden şehidim çıkıyor.yapamadıkları işi bıraksınlar.

  • mehmet taş 01 Ocak 1970 02:00

    sayın bakan büyük bir kahramanlık yapmış gibi!!!!! halkın sağlığını koruyormu da!!! on yıldır bu memlekette bakanlık yapıyorsun!!! on yıldır kontrol görevini yapmamışsın bu millete lağım suyu içirmişsin bugün utanmadan milletin karşısına geçmiş lbüyük bir iş yapmış gibi kahramanlık taslaklıyorsun!!! bu iş bir avrupa ülkesinde meydana gelseydi bakan istifa ederdi!!!!! seninde az bir onurun ve gururun var ise istifa edersin!!!!! çünki on yıldır görevni ihmal ettin ve bizlere lağım suyu içirdin!!!!!! yazıklar olsun size