Türkiye Haber Girişi : 12 Haziran 2016 17:46

İkinci mastürbasyon skandalı

İkinci mastürbasyon skandalı
İstanbul'da bir belediye otobüsünde ikinci defa mastürbasyon skandalı yaşandı.
Erzurumajans-Metro Turizm'e ait otobüste yaşanan mastürbasyon skandalının bir benzerinin Sarıyer'de bir belediye otobüsünde yaşandığı ortaya çıktı.

İstanbul Sarıyer'de 15 Ocak 2016'da belediye otobüsüne binen S.Y. (30) adlı kişi, F.E.(19) isimli genç kızın yanına oturdu. F.E.'nin camdan dışarı baktığı sırada iddiaya göre cinsel organını çıkaran S.Y. mastürbasyon yapmaya başladı. Camdaki yansıma nedeniyle F.E., sanığın yaptıklarını gördü ancak korktuğu için ses çıkaramadı.

4.5 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, daha sonra S.Y. otobüsten indi. F.E. de bir sonraki durakta inerek polise başvurdu.Polis, S.Y.'nin kimliğini tespit etti, savcılık "Cinsel taciz"den 9 aydan 4.5 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.

"CİNSEL ORGANINI ÇIKARIP BANA BAKARAK MASTÜRBASYON YAPTI"

Olayla ilgili olarak ifade veren şikayetçi F.E., otobüste boş yer varken şüphelinin kendisinin yanına oturduğunu söyleyerek, "Elinde siyah bir poşet vardı. Onu yan tarafa koydu. Ondan rahatsız olmuştum. Kafamı çevirdiğimde cinsel organını çıkarmış bir şekilde bana bakarak mastürbasyon yaptığını gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen kafamı çevirdim. Ancak otobüs camından ne yaptığı gözüküyordu. İyice kendi içime gömüldüm. Ardından durakta indi. Ben de sonraki durakta indim. Aslında bir bayan gördü ancak ona ulaşamadık. Hiçbir tepki göstermedi" dedi.

Vatan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.