Erzurum Haber Girişi : 05 Nisan 2013 13:58

''İl Genel Meclisi'ni tanımıyorum''

''İl Genel Meclisi'ni tanımıyorum''
Erzurum İl Genel Meclisi Nisan Ayı son oturumundan büyük bir skandal ortaya çıktı.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-Erzurum İl Genel Meclisi Nisan Ayı son oturumundan büyük bir skandal ortaya çıktı.

İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda yaklaşan bahar ayları nedeniyle Erzurum'da mevcut akarsu yataklarının ıslah durumunu ve akarsulara kanalizasyon karışıp karışmadığı hususunda Çevre ve Sağlık Komisyonunu tarafından hazırlanan rapor görüşüldü.

Hazırlanan raporla ilgili bilgi vermek için kürsüye gelen Çevre ve Sağlık Komisyon Başkanı Cem Çil, şok açıklamalarda bulundu. Olur İlçesi ile ilgili bir sorunu görüşmek üzere Devlet Su İşleri (DSİ) 8. Bölge Müdürü Sebahattin Çapkınoğlu'ndan randevu aldığını anlatan Cem Çil, burada başından geçen skandal gibi bir olayı anlattı. Çil'in iddiasına göre, ziyaretine gittiği DSİ 8. Bölge Müdürü Sebahattin Çapkınoğlu, "İl Genel Meclisi ne yapıyor ? Ne işe yarar ? Ben İl Genel Meclisi'ni tanımıyorum" diyerek çıkıştı. Çapkınoğlu'nun bu sözlerine üzerine şoka girdiğini anlatan Cem Çil, "Bu ifadelerinin ardından Sayın Çapkınoğlu'nu İl Genel Meclisi'ne davet ettim. Ancak katılamayacağını ifade etti" dedi.

Cem Çil'in ifadeleri İl Genel Meclisi üyelerini de hayrete düşürürken, meclis üyelerinin DSİ 8. Bölge Müdürü Sebahattin Çapkınoğlu ile ilgili nasıl bir tavır sergileyecekleri merak konusu oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.