Spor Haber Girişi : 07 Haziran 2012 17:30

İl özel idaresi sporcularını ödüllendirdi

İl özel idaresi sporcularını ödüllendirdi
İl Özel İdaresi Spor Kulübü forması ile başarıdan başarıya koşan atletlerin başarısı ödülsüz kalmadı.
Erzurum Ajans-İl Özel İdaresi Spor Kulübü forması ile başarıdan başarıya koşan atletlerin başarısı ödülsüz kalmadı.
Bu yıl Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Kros Ligi’nde fırtına gibi esen ve son olarak da Mart ayında Kuşadası’nda yapılan Kulüpler Kros Ligi Final yarışlarında Yıldız Erkekler kategorisi’nde şampiyon olan İl Özel İdarespor Kulübü’nde atletler kulüp yönetimi tarafından ödüllendirildi.
Atletizm Şube Sorumlusu Suat Yayatıcı’nın da hazır bulunduğu ödül töreninde atletlere Cumhuriyet altını hediye eden İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Bedri Özdemir, atletlerle gurur duyduklarını söyledi.
Antrenörler Yavuz Bayram, Orhan Güngör ve Ali Haydar Kanber’i de tebrik eden İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Bedri Özdemir, atletizmde Türkiye için iyi bir alt yapı olduklarını söyledi. İl Genel Sekreteri Selami Altınok’un destekleri ile başarılı olduklarını söyledi. Ödül töreninde İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Bedri Özdemir, sporculara övgü yağdırdı.
Yaklaşık üç yıldır atletlerin kendilerini gururlandıran sonuçlar aldığını belirten Özdemir, “Atletizm takımımız elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartarak, hiç bir zaman bizi mahcup etmediler. Atletlerimizi ve antrenörlerimizi kutluyoruz” diye konuştu. Özdemir, atletizme yaptıkları hizmetlerin semeresini Beşiktaş gibi büyük bir kulübe sporcu vermekle de gördüklerini sözlerine ekledi. Özdemir, “Biz bünyemizdeki tüm spor dallarına İl Genel Sekreterimiz Selami Altınok sayesinde destek veriyoruz, onursal başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.