Eğitim Haber Girişi : 27 Kasım 2012 14:00

İlahiyat fakültesi'nde devir teslim töreni

İlahiyat fakültesi'nde devir teslim töreni
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde dekanlık devir teslim töreni, fakülte dekanlık makamında düzenlenen törenle gerçekleşti.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde dekanlık devir teslim töreni, fakülte dekanlık makamında düzenlenen törenle gerçekleşti. Törene Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör Yardımcıları ve İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri katıldı. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Prof. Dr. Davut yaylalı eski Dekan Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’na bir teşekkür plaketi verdi.

Rektör Koçak, emekliye ayrılan Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’nun Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde uzun yıllar öğretim üyesi ve yönetici olarak hizmet verdiğini ve binlerce gencin yetişmesine katkı sağladığını hatırlattı ve hizmetlerinin her zaman takdir ve şükran hisleriyle anılacağını ve yaşatılacağını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.