Spor Haber Girişi : 07 Ekim 2014 11:50

İlhan Koyuncu, Duygun Yarsuvat'ın listesine girdi

İlhan Koyuncu, Duygun Yarsuvat'ın listesine girdi
Köksal Bayraktar'ın hukuk bürosunda görev yapan ve Fenerbahçe'nin şike davasına bakan İlhan Koyuncu, Duygun Yarsuvat'ın Divan Kurulu'na verdiği listede Denetleme Kurulu'nda yedek üye olarak yer alıyor...
Erzurumajans-Köksal Bayraktar'ın hukuk bürosunda görev yapan ve Fenerbahçe'nin şike davasına bakan İlhan Koyuncu, Duygun Yarsuvat'ın Divan Kurulu'na verdiği listede Denetleme Kurulu'nda yedek üye olarak yer alıyor...

Bu gelişmeye camiadan gelecek tepkiler büyük bir merakla bekleniyor.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray camiası 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçim için geri sayım yaparken, gündemi sarsacak şok bir ayrıntı gün yüzüne çıktı... Alp Yalman ile birlikte başkanlık için yarışacak olan Prof.Dr.Duygun Yarsuvat'ın Divan Kurulu'na verdiği listede Fenerbahçe'yi şike davasında savunan bir avukat da bulunuyor. Köksal Bayraktar'ın hukuk bürosunda görev yapan Avukat İlkan Koyuncu, Yarsuvat'ın listesinde Divan Kurulu'nda yedek üye olarak yer alıyor. Yeniden yargılanma sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlığını da yapan Koyuncu aynı zamanda Galatasaray Lisesi mezunu... 35 yaşındaki İlkan Koyuncu, 2007-2009 yılları arasında Galatasaraylılar Derneği Sicil Kurulu'nda da görev yapmıştı. Koyuncu ile ilgili çok çarpıcı bir iddia daha var... Galatasaray Lisesi mezunu olan, Fenerbahçe'nin şike davalarına bakan Koyuncu'nun aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olduğu öne sürülüyor.

KOYUNCU: G.SARAY'IN DA AVUKATIYIM!

TAKVİM'e konuşan İlkan Koyuncu, Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Galatasaray Kongre üyesiyim. Sadece Fenerbahçe'nin değil Galatasaray'ın da avukatlığını yapıyorum. 4 yıldır Galatasaray'ın ceza davalarına bakıyoruz. Hatta Bülent Tulun'un evinde yapılan aramada da Galatasaray adına ben oradaydım. Sayın Duygun Yarsuvat'tan teklif gelince hayır diyemedim. Galatasaray'da görev alınmaz verilir. Benim için Beşiktaşlı olduğumu da söylemişler" dedi.

TÜM GÖZLER YARSUVAT'TA

Son dakikada başkanlığa adaylığını koyan ve çok iddialı bir şekilde seçime hazırlanan Duygun Yarsuvat'ın İlkan Koyuncu konusunda nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.