Bölge Haber Girişi : 06 Nisan 2011 16:14

Ilıca EKSPOMED 2011'de ilgi odağı oldu!..

Ilıca EKSPOMED 2011'de ilgi odağı oldu!..
Aziziye Belediyesi, Ilıca Termal Tesisleri'nin tanıtımını yapmak ve ilçenin termal turizm değerlerini tanıtmak amacıyla katıldığı EKSPOMED 2011 Fuarı'nda ilgi odağı oldu.
Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, Ilıca Termal Tesisleri’nin tanıtımını yapmak ve ilçenin termal turizm değerlerini tanıtmak amacıyla katıldığı EKSPOMED 2011 Fuarı’nda ilgi odağı oldu. İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, Ilıca Termal Tesisleri’nin standı binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.
Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük sağlık fuarı olan EKSPOMED 2011’in EKSPO TERMAL bölümünde göz kamaştıran standıyla tanıtım yapan Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, ziyaretçilerin adeta akınına uğradı. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu’nun açılışını yaptığı fuara, 41 ülkeden 1402 firma ve firma temsilciliği katıldı. Ilıca Termal Tesisleri standını da ziyaret eden Dokucu, tesislerle ilgili bilgi aldı ve tanıtımın önemine vurgu yaptı.
Ilıca Termal Tesisleri Müdürü Fatih Alpşanlı ve Belediye Basın Danışmanı Recai Pak, standı ziyaret eden konuklarla yakından ilgilenerek, ilçedeki şifalı suların özellikleri, termal tesislerde sunulan hizmet çeşitliliği ve yatırım alanlarıyla ilgili bilgi verdiler.
CENGİZ: MARKALAŞMA HEDEFİNE KOŞUYORUZ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Erzurum’un tabii ve doğal güzellikleri, turizm değerleri ve potansiyelleriyle özellikli bir il olduğunu ifade etti. Cengiz, “Şehrimizin değerlerini, potansiyellerini, tabi ve doğal güzelliklerini ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtarak, ilimizin ve ilçemizin cazibe merkezi haline gelmesi için çalışıyoruz. İlçemizde modern bir tesis ve altın değerinde şifalı sular bulunmasına karşın, özlenen kalkınma hamlesi gerçekleşememiştir. Yatırımcıları ilçemize çekerek, istihdam kapıları açmak ve ilçemizin turizm vizyonunu daha genişletmek istiyoruz. Yaptığımız atılımlar, güzel ilçemizin kalkınma yolunda özlenen ilçe konumuna gelmesi içindir.” dedi. Başkan Cengiz, Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezlerinin yer aldığı fuarda Ilıca’nın da boy göstermesinin önemine işaret etti.
KATALOG VE BROŞÜR DAĞITILDI
Aziziye termal standını ziyaret eden konuklara, ilçedeki termal tesisleri anlatan katalog, broşür ve tanıtım filmi gibi dokümanların yanı sıra, kalem ve anahtarlık da hediye edildi.
Öte yandan fuarda çok sayıda ulusal tv kanalı da Ilıca Termal Tesisleri standına özel ilgi göstererek, Termal Tesisler Müdürü Fatih Alpşanlı ile tesisleri ve termal suyun özelliklerini tanıtan çekimler yaptılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.