Erzurum Haber Girişi : 12 Aralık 2012 23:31

İlk günden doldu taştı!

İlk günden doldu taştı!
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin işletmeye açtığı Aziziye Katlı Otopark, sürücülerden büyük ilgi gördü.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin işletmeye açtığı Aziziye Katlı Otopark, sürücülerden büyük ilgi gördü. Sabah saatlerinden itibaren araç akınına uğrayan otopark, daha hizmete açıldığı ilk günde adeta tıka-basa doldu.

Erzurum’daki kamu kurum ve kuruluşlarının bulunduğu Merkezi Yönetim Caddesi, rahat bir nefes aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bugün itibariyle işletmeye açılan Aziziye Katlı Otopark, sürücülerin adeta akınına uğradı. Üç kattan oluşan ve 525 araç kapasiteli olan otopark, sabahın erken saatlerinden itibaren dolmaya başlarken, vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Merkezi Yönetim Caddesi’nde hayata geçirilen Aziziye Katlı Otopark projesinin ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunun daha ilk günden tescil edildiğini söyledi. Yapımını tamamladıkları Aziziye Katlı Otopark’ı bugün itibariyle işletmeye açtıklarını bildiren Küçükler, “Otoparkımız, Merkezi Yönetim Caddesi’nin bulunduğu bölgeye rahat bir nefes aldırdı. Otopark, daha sabahın ilk saatleriyle birlikte dolmaya başladı” dedi.
Başkan Küçükler, Aziziye Katlı Otopark’a gösterilen ilginin her geçen gün artacağını sözlerine ekledi.

SÜRÜCÜLER AZİZİYE KATLI OTOPARK’IN KEYFİNİ ÇIKARDILAR…

Öte yandan Merkezi Yönetim Caddesi’ndeki park sıkıntısının ortadan kaldırılması, vatandaşları da memnun etti. Daha önce söz konusu güzergah üzerinde araçlarını bırakacak yer bulamayan ve gelişigüzel park yüzünden çeşitli cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalan sürücüler, Aziziye Katlı Otopark’ın adeta keyfini çıkardılar.

Vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi çok hayırlı bir hizmete daha imzasını attı. Önceleri Merkezi Yönetim Caddesi’ne araçla giriş yapmak resmen bir çileydi. Araç bırakacak yer bulamadığımız gibi, kısa süreli park bile yapamıyorduk. Aksi halde ya park cezası uygulanıyor ya da araçlarımız çekiliyordu. Şimdi böyle bir sorunumuz kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Küçükler’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.