Spor Haber Girişi : 26 Aralık 2015 13:30

İlk sınav Çorum'la

İlk sınav Çorum'la
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hesapları yapan BB Erzurumspor'da Riu Kaya Belek Hotel'de yapılan kamp devam ediyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve ikinci devreye Antalya Belek'te bilenen BB Erzurumspor'un kampının süper ortamda geçtiğini belirten Futbol Şube Sorumlusu Serkan Daş, ilk hazırlık maçını yarın Çorum'la oynayacaklarını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hesapları yapan BB Erzurumspor'da Riu Kaya Belek Hotel'de yapılan kamp devam ediyor. Belek'te ikinci devreye bilenen Dadaşlar, ilk hazırlık maçını yarın Çorum Belediyespor ile oynayacak.  Mavi-beyazlı takımın Futbol Şubi Sorumlusu Serkan Daş, Antalya'da oynayacakları ilk hazırlık müsabakası olan Çorum  karşılaşmasının yarın saat 14.00'da Kaya Belek Oteli'nin sahasında oynanacağını söyledi. Daş, ilk hazırlık maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade ederek, "Tabi adı üstünde hazırlık maçı hocamız, bu maçta artıları eksileri görecek, ama yine de kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Kamp ortamı süper

Dadaşların Futbol Şube Sorumlusu Serkan Daş, Antalya kampının süper bir ortamda yapıldığını belirterek, "Takımımız burada 24 futbolcu ile Teknik Direktörümüz Ahmet Yıldırım nezaretinde yoğun tempoda çalışıyor. İnanıyorum ki, bu birlik beraberlik sonucu mutlu sona ulaşacağız. Şu anda takımın kampında çok Şükür aksi giden bir şey yok. Hocamız ve futbolcularımız kısa sürede kaynaştı" dedi.

Daş, takımda transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Beşiktaş'tan transfer edilen Alpcan'ı bugün yarın kampa beklediklerini de sözlerine ekledi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.