İlçeler Haber Girişi : 18 Eylül 2013 18:44

İlk yardım Türk Kızılayı'ndan geldi

İlk yardım Türk Kızılayı'ndan geldi
Geçtiğimiz günlerde Narman İlçesine bağlı Beyler köyünde iki evin yanarak kullanılamaz hale gelmesinin ardından ilk yardım Türk Kızılayı'ndan geldi.
Erzurumajans-Geçtiğimiz günlerde Narman İlçesine bağlı Beyler köyünde iki evin yanarak kullanılamaz hale gelmesinin ardından ilk yardım Türk Kızılayı'ndan geldi.

Türk Kızılayı Narman Şubesi Başkanı Turan Ercan tarafından gerekli müracaatların yapılmasının ardından Erzurum Kuzeydoğu Anadolu Bölge Afet Yönetim Merkezi tarafından iki aile için ayrı ayrı iki adet çadır, mutfak seti, ocak, havlu, yatak, yastık gibi ilk etap için gerekli malzeme yardımları yapıldı. Vatandaşların da yardımıyla yanan evin hemen yanına kurulan çadırda Türk Kızılayı Narman Şubesi Başkanı Turan Ercan evi yanan vatandaşlara Türk Kızılayı olarak her zaman afet gören vatandaşların yanında olduklarını belirten Ercan, "Evleri yanan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için acilen gerekli olan çadır, mutfak seti, yatak, battaniye gibi yardımlarda bulunduk. Yemek olarak ta aileye günlük 20 adet sıcak ekmek yardımında bulunuyoruz. Acil yardım olarak bunları yaptık." dedi.

Evi yanan Muhlis Eraslan ise, " Allah devletimize milletimize zarar zeval vermesin. Türk Kızılayı'na ve İlçe Şube Başkanına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.