İlçeler Haber Girişi : 06 Ocak 2012 13:00

İmam Hatip'ler artık cazibe merkezi

İmam Hatip'ler artık cazibe merkezi
Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Önser Yeğin, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılını okulları açısından değerlendirdi.
Erzurum Ajans-Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Önser Yeğin, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılını okulları açısından değerlendirdi.

Müdür Yeğin, okul-aile işbirliğinin öğrenci eğitim ve öğretiminde hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak, bu bilince sahip olan velilerin çokluğunu görmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Okulun fiziki anlamdaki eksikliklerini gidererek başarı açısından Oltu Anadolu İmam Hatip lisesini ön sıralarda tercih edilir bir okul haline getirmenin, bir cazibe merkezi haline getirmenin gayreti ve çabası içerisinde olduklarını belirten Yeğin, "Bu bağlamda üniversite sınavında başarıyı artırmak için canla başla çalışan çok değerli öğretmen arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Gelecekteki hedefimizin üniversiteye öğrenci yerleştirmede başarının en az yüzde altmışa çıkmasını arzu ediyoruz. Bunun için de velilerimizin de bu başarıyı yakalamasında katkılarınızı bekliyoruz" dedi.
O
kul pansiyonunun ihale aşamasında olduğunu önümüzdeki eğitim öğretime sezonuna yetiştirmeyi istediklerini aktaran Yeğin, bunun için çalışmaların son sürat devam ettiğini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.