Bölge Haber Girişi : 26 Ocak 2010 00:06

İspir karayolu ulaşıma açıldı!..

İspir karayolu ulaşıma açıldı!..
Çığ düşmesi sonucu kapanan Erzurum ile İspir ilçesi arasındaki karayoluulaşıma açıldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Erzurum'a Ankara ve İstanbul bağlantılı uçak seferleri ise hala yapılamıyor.
Erzurum Ajans-Çığ düşmesi sonucu kapanan Erzurum ile İspir ilçesi arasındaki karayolu ulaşıma açıldı. Aziziye İlçesi Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, "Yol ulaşıma açıldı. Araçların kontrollü geçişi sağlanıyor" dedi.

Çobanoğlu, Erzurum-İspir Karayolunun Rizekent köyü yakınlarında çığ düştüğü ihbarının alınması üzerine bölgeye hemen Karayolları ekipleri ile jandarmanın sevk edildiğini ve yapılan çalışmaların ardından yolun ulaşıma açıldığını söyledi.

Bölgede ilçe jandarma komutanının da bulunduğunu ifade eden Çobanoğlu, "Jandarma komutanımızla görüştüm. Yol ulaşıma açıldı. Ancak araçların geçişi kontrollü sağlanıyor. Yani yolda araçların geçebileceği kadar bir geçiş sağlandı. Söz konusu yolda mahsur kalan bir vatandaşımız da yok. Her şey yolunda" dedi.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL


Öte yandan Erzurum Havalimanına yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Ankara ve İstanbul bağlantılı uçak seferleri yapılamıyor.

Karşılıklı olarak  4 seferin iptal edildiğini belirten yetkililer, öğleden sonraki seferlerin de hava durumuna göre değişeceğini söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.