Erzurum Haber Girişi : 12 Ağustos 2012 15:00

İşportacılara zabıta engeli

İşportacılara zabıta engeli
Erzurum’da Süper Kupa maçı öncesinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde açtıkları tezgahlarda Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerinin forma, bayrak ve flamalarını satan işportacıların tezgahları zabıta ekiplerince toplandı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da Süper Kupa maçı öncesinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde açtıkları tezgahlarda Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerinin forma, bayrak ve flamalarını satan işportacıların tezgahları zabıta ekiplerince toplandı.
Cumhuriyet Caddesi’nde açtıkları tezgahları zabıtaların kaldırmasına tepki gösteren işportacılar, “Süper Kupa Maçı” öncecinde para kazanmak hayaliyle açtıkları tezgahlarını birer birer topladılar.
Derbi maç öncesinde zabıtanın tutumunu eleştiren işportacılar; “Erzurum’da her zaman Galatasaray Fenerbahçe maçı oynanmıyor. Bırakmıyorlar üç beş kuruş kazanalım. Burada kime ne zararımız var” diyerek tezgahlarını toplayarak Cumhuriyet Caddesi’nden ayrıldılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.