Türkiye Haber Girişi : 03 Eylül 2014 10:54

İstanbul'da üst geçit çöktü: 2 ölü

İstanbul'da üst geçit çöktü: 2 ölü
İstanbul Avcılar'da E5 üzerinde bir kamyonun çarptığı üst geçit çöktü, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü çok sayıda da yaralı var.
Erzurumajans-Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit çöktü. İlk belirlemelere göre sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda bazı kişiler de yaralandı.

Yoldan geçen bazı araçların üst geçidin altında kaldığı öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Üst geçidin, yakıt tankerinin çarpması sonucu çöktüğü ifade ediliyor.

Kaza nedeniyle E-5 karayolu iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

METROBÜS SEFERLERİ İPTAL


Avcılar Cihangir Mahallesi'nde yaşanan korkunç kazadan sonra metrobüs seferleri Avcılar-Beylikdüzü yönünde iptal edildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Meydana gelen kazanın ardından Avcılar-Topkapı yolu ulaşıma kapandı.

AVCILAR'DA BU İLK DEĞİL

2012 yılında, yine Avcılar'da metrobüs yolu çalışması sırasında kamyonun açık unutulan damperi, yayaların kullandığı üst geçide çarpmıştı. Yaşanan kaza sonrası 10 kilometrelik trafik oluşmuştu

YIL 2010 YİNE KAMYON FACİASI

Beylikdüzü'nde bir kamyonun açılan damperinin çarptığı yaya üst geçidinin bir bölümü yıkıldı. E-5 Karayolu üzerinde Büyükçekmece yönünden gelmekte olan ve Avcılar istikametine giden Muammer B. idaresindeki 34 DN 1234 plakalı kamyonun, Beylicium Alışveriş Merkezi önünde hareket halinde bulunduğu sırada damperi açılmıştı.

Sürücünün açıldığını fark edemediği ve yoluna devam ettiği sırada damper, yaya üst geçidine çarptı. O kazada da çarpma sonucu yaya üst geçidinin ortası tamamen yıkıldı. Beton parçaları da kamyon ve yol üzerine düşmüştü. Haber3.com

İŞTE KAZA ANI

Avcılar'da üst geçidin çökme anı kameralara böyle yansıdı.










Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.


Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.





bwl0ma1igaaangr.jpg

screenshot_1-063.jpg



screenshot_3-015.jpg

screenshot_2-034.jpg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.