Magazin Haber Girişi : 15 Kasım 2012 13:30

İstanbul'u salladı

İstanbul'u salladı
Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, İstanbul'da unutulmaz bir konser verdi.
Erzurumajans-Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in dünya turnesi kapsamında Türkiye'de vereceği konserlerin ilki, Ataköy Atletizm Arena’da gerçekleştirildi. Saat 21.00'de başlayan konser için çok sayıda Jennifer Lopez hayranı, erken saatlerden geldikleri salonu hınca hınç doldurdu. Hayranları konserden büyük keyif aldıklarını ifade ederek, ünlü yıldıza tam not verdi.

Lopez’i izleyenler arasında Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ve eşi de yer aldı. Konser çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sabri Sarıoğlu, “Performansı güzeldi. Eğlendik. İlk kez Türkiye’ye geldi. Biz de fırsatı kaçırmadık” dedi.

JENNIFER LOPEZ İSTANBUL'U SEVDİ

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Ataköy Atletizm Arena’da vereceği konser öncesinde kaldığı Les Ottomans Otel'de basın toplantısı düzenlendi.Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lopez, “Dün Kiev’den geldik. Bu yüzden biraz yorgunum ama kendimi iyi hissediyorum. İstanbul’da olmak beni çok heyecanlandırıyor. Çok fazla yer geziyoruz ama burada gösteri yapacak olmak bana heyecan veriyor. Ayrıca bir yerde 1 günden fazla kalacak olmak da beni heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Bir basın mensubunun "İstanbul’a ilk gelişiniz mi" sorusuna Lopez, “Evet ilk seferim. Bu şehir, gördüğüm kadarıyla çok güzel. Kendime bir gün ayırıp gezmek için can atıyorum. Umarım çok fazla paparazzi yoktur. Ben de tekrar içeri girmek zorunda kalmam. Ama konser vermek için de sabırsızlanıyorum. İstanbul’da 3 konser verecek olmak ve buradaki hayranlarımla bir araya gelmek beni duygulandırıyor. Her bir yerin diğerinden farklı olması çok heyecan verici. Her ülke çok farklı” diye yanıt verdi.

"Daha önce Türkiye’de hayranlarınız olduğunu biliyor muydunuz" sorusu üzerine ünlü şarkıcı Lopez, “Hayır, bilmiyordum. Birisi bana -Türkiye’de ne kadar çok hayranın olduğunu biliyor musun- diye sordu ve ben de -bilmiyorum- dedim. Kendimi mutlu ve şanslı hissediyorum. Dediğim gibi bu geceki konser için de sabırsızlanıyorum. Umarım herkes harika vakit geçirir. Çok teşekkür ederim. Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından basın mensuplarına poz veren Jennifer Lopez, daha sonra konser vereceği Ataköy Atletizm Arena'ya hareket etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.