Siyaset Haber Girişi : 01 Kasım 2017 15:30

İşte AKP'de istifası istenecek yeni belediye başkanları

İşte AKP'de istifası istenecek yeni belediye başkanları
AKP'de istifa eden İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Niğde ve Düzce'nin ardından 7 AKP'li belediye başkanın daha istifa edeceği iddia edildi.
Erzurumajans-AKP'de istifa eden İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Niğde ve Düzce'nin ardından 7 AKP'li belediye başkanın daha istifa edeceği iddia edildi. 

İddiaya göre Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir ve Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanlarının da istifaları istenecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel daha önce hakkında çıkan bu iddialarla ilgili konuşmuş, 'Cumhurbaşkanımızın iması bile istifa etmem için yeterli' demişti.

AKP'de değişim rüzgarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğunu kabul edemeyiz' sözleriyle başlamıştı. 4'ü Büyükşehir 6 kent belediye başkanının istifası istenmiş ve bu isimler art arda istifa etmişlerdi. Şimdi ise Ankara kulislerinde konuşulan yeni bir iddia var. O da "7 ilde daha belediye başkanlarının istifasının isteneceği" yönünde.

Kanal D muhabiri Seçil Özer, Ankara kulislerinde konuşulan bu iddiaları araştırdı. Özer kulislerde, 'Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Belediye Başkanlarının istifalarının isteneceği' iddialarının olduğunu aktardı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel daha önce hakkında çıkan bu iddialarla ilgili konuşmuş, 'Cumhurbaşkanımızın iması bile istifa etmem için yeterli' demişti.

AKP'deki istifa operasyonunda şimdiye kadar; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş art arda görevlerini bırakmışlardı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Rehberr 01 Ocak 1970 02:00

    Görünen o ki; Sekmen kalacak. Zavallı memleketim, gülmedi kara bahtın gülmedi gitti.....

  • Adem baba 01 Ocak 1970 02:00

    SEKMENİN ADI YOK LİSTEDE EN BAŞTA OLMASİ LAZİM