Eğitim Haber Girişi : 01 Temmuz 2013 16:22

İşte Erzurumlu LYS şampiyonunun hedefi

İşte Erzurumlu LYS şampiyonunun hedefi
rzurum Özel Aziziye Anadolu Lisesi'nden Ahmet Koçak, 2013 LYS'de TS-1 ve TS-2'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Erzurumajans-Erzurum Özel Aziziye Anadolu Lisesi'nden Ahmet Koçak, 2013 LYS'de TS-1 ve TS-2'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

LYS'de Erzurum'dan ilk kez Türkiye birincisi çıkarken, Koçak, başarısını düzenlenen basın toplantısında anlattı.

Aziziye Kolejinde düzenlenen basın toplantısında hedefinin hukuk fakültesi okumak olduğunu ifade eden Koçak, düzenli bir çalışma sistemiyle LYS'ye hazırlandığını ve FEM Dershanesinin katkısının bulunduğunu belirtti.

Galatasaray veya Fatih Üniversitesinde hukuk okumak istediğini ve yanı sıra ilahiyatta okuyabileceğini kaydeden Ahmet Koçak, "Ben dengeli bir çalışma sistemi takip ettim. Sürekli ders çalışarak da günümü geçirmedim. O teraziyi sağladım. Türkiye birincisi olduğumu için de mutluyum" diye konuştu.

Baba Koçak ise oğlunun Türkiye birincisi olmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tebrikler 01 Ocak 1970 02:00

    İnşallah bu Erzurum için bir başlangıç olur. Helal olsun kardeşim seni, aileni ve sana emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum. Diğer öğrencilerimize de örnek olur inşallah.

  • hüseyin kocak 01 Ocak 1970 02:00

    Ne hukuku tıp varken ....