Türkiye Haber Girişi : 14 Ocak 2020 13:15

İşte Hakan Şükür'ün yeni mesleği!

İşte Hakan Şükür'ün yeni mesleği!
Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ firarisi eski milli futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür'ün ABD'de Uber şoförü olduğu iddia edildi.
Erzurumajans-FETÖ terör örgütüne firarisi olarak hakkında yakalama kararı bulunan ve mal varlığına el konulan 'kral' lakabıyla bilinen eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün ABD'deki yeni mesleği ortaya çıktı.

KAFESİNİ KAPATTI

Alman gazetesi Welt am Sonntag'da yer alan habere göre, Türkiye'deki mal varlıklarına el konulan ve 2015 yılında ABD'ye kaçan Hakan Şükür'ün açtığı kafede işlerinin kötü gittiği ve burayı kapattıktan sonra Uber şoförlüğü ve kitap satıcılığı yaptığı belirtildi.

AİLESİNİN DE MAL VARLIĞINA EL KONULMUŞTU

FETÖ firarisi olarak ABD'de çeşitli işler yapan Hakan Şükür'ün ailesinin de mal varlıklarına el konulmuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ender han 01 Ocak 1970 02:00

    Beter ol şaban

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    YÜCE TÜRK MİLLETİNİN TOPRAKLARINA senin gibi şerefsizler ne kadar layik olmasa da YÜCE T. C Adaleti. önünde elbet bir gün hesap vereceksin... Bu zamana kadar almış olduğun hava, içmiş olduğun su, gün yüzü gördüğün güneş sana ve senin gibi vatan hainlerine zehir olup içinde yayılacak ve öyle gebereceksin işallahh