Siyaset Haber Girişi : 23 Şubat 2015 14:00

İşte Merkez Partisi'nin ilk seçim vaadi

İşte Merkez Partisi'nin ilk seçim vaadi
2015 Genel seçimleri öncesinde Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'dan emeklilere seçim vaadi geldi.
Erzurumajans-Merkez  Parti  Genel  Başkanı  Abdurrahim  Karslı,  bir kereye mahsuben  ve emeklilerimiz rahatlatmak için 2 bin 500 lira hibe yardımında bulunacağız. Kesinlikle bunu geri almayacağız. Bu da Merkez Parti'nin emeklilerimize bir nefes alma yardımı' dedi.

Merkez Parti'nin,  Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda  düzenlediği  'Katılım Toplantısı büyük bir şölene  sahne oldu. Hemen Hemen ülkenin dört bir yanından insanların kara, fırtınaya, soğuğa ve yağmura aldırmadan otobüslerle Ankara yoluna düşmeleri  başta Merkez Parti Genel Başkanı Abudrrahim Karslı olmak üzere  Parti Genel Başkan Yardımcılarını umutlandırdı. Çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği  salonda  alkış tufanı altında söz alan Merkez Parti Genel Başkanı Karslı, gördüğü coşkulu  kalabalık  karşısında memnuniyetini  dile getirdi.

Emeklilere ve  asgari ücretle çalışanlara müjde üzerine müjde veren  Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim  Karslı büyük alkış alan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Merkez Parti  iktidarında emeklilerimize bir kereye mahsus olmak üzere  2 bin 500 lira yardımda bulunacağız.  Bu paranın kesinlikle dönüşü olmayacak. Yani Kimseden para pul istemeyeceğiz. Amacımız bir nebze de olsun emeklilerimiz rahatlatmak. Onların  nefes almasını sağlamak.'

"Bağ-Kur emeklisinin eline bugün 650 lira, kısa adı SGK olan Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emekli  olan  kişinin eline 750 lira ve Asgari ücretle çalışan birinin eline ise 950 lira geçiyor" diyen  Başkan Karslı, "Şimdi bu parayla nasıl geçiniliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı kalktı dedi ki, 'Bu para çok güzel. Gayet güzel geçinilir' o zaman Bakana sokmak lazım sen kaç parayla geçiniyorsun. Bu 800 lirayı sana verelim ve sen geçin bakalım geçinebilecek misin. Türkiye'de 9.9 milyon emekli var, bunları gözardı etmek mümkün değil" diyerek  Bağ-Kur, SGK ve Asgari ücretlilerin durumlarını belirleyen tabloyu çizdi.

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı,  açlık sınırının 1300 lira olduğuna dikkat çekerek "Bunun için asgari ücretin en az 1500 lira olması lazım ki adama da birkaç kuruş harçlık kalsın" diyerek  emekli ve ve asgari ücretlilere umut dağıttı.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    NE 1,500`Ü BAŞKAN EN AZ EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI OLMASI LAZIM...

  • hasso 01 Ocak 1970 02:00

    Tayyipte öyle demişti şimdide kendisine yan vakan bile yaniyor

  • büşra ak 01 Ocak 1970 02:00

    böyle olursa oy veririz tabii :)