Erzurum Haber Girişi : 04 Kasım 2011 16:45

İtfaiye aracı ile otomobil çarpıştı:2 yaralı

İtfaiye aracı ile otomobil çarpıştı:2 yaralı
Erzurum`da itfaiye aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Erzurum Ajans-Tortum ilçesinde yangın ihbarı alan 110 yangın hattı görevlileri, Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye aracını olay yerine sevk etti.

Abdullah Alemdar`ın kullandığı 25 FS 229 plakalı itfaiye aracı, Sanayi Kavşağı`nda, Sinan Ayhan`ın kullandığı 25 LT 762 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Ayhan ile araçta bulunan Murat Durmuş, tedavi altına alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • veis gedik 01 Ocak 1970 02:00

    itfaiye aracı ile otomobil çarpışmadı otomobil yeşil ışık yanınca hareket etti itfaiye aracı ise tortum yolu istikametine öyle bir süratnan geliyorduki yanan kırmızı ışığa aldırmadan veya nasılsa geçis üstünlüğüm var diyerek iarabayı altına aldı sürükledi ve durdu bizde yemek yiyiyorduk bu esnada iş yerimizde içimiz yandı o gençlere Allah şifa nasip etsin diyorum derken bu itfahiyeden kimler mesul ise bunlara zaman zaman pisikolojik eğitim verilsin bunlara ve ambulans şöförlerine hedef sıfır insana zarar vermeyen ve önemli kazalar içermeyen operasyon demektir hedef sıfır düşünce ve davranış biçiminizi değiştirir hedef sıfır mümkündür EMNİYET GÖNÜLDEN BAĞLANAN BİR DEĞERDİR GOAL ZERO