Spor Düzenleme Tarihi : 29 Eylül 2020 21:12 Haber Girişi : 29 Eylül 2020 21:18

İvan Denisov'la yola çıktık

İvan Denisov'la yola çıktık
Short Trackta madalyalara ambargo koyan  PALK-KAR Spor Kulübü,  Rus Antrenör İvan Denisov'la anlaştı. Kulübün Asbaşkanı Kadir Pardeli, ''Yeni Antrenörümüz İvan Denisov'la yeni madalyaları toplayacağız'' dedi.

Erzurumajans-Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona ve kupalarda madalyaları toplayan kulüplerden biri olan Erzurum PAL-KAR Spor Kulübü, artık yeni hedeflere ve yeni şampiyonalar için yola Rus Antrenör İvan Denisov’la çıkıyor.

 

Buz sporlarındaki Erzurum’un başarılı kulübü short track branşının başına antrenör İvan Denisov’u getirdi.

 

PAL-KAR Spor Asbaşkanı Kadir Pardeli, kulüp Başkanı Arif Karadağ’ın Rus Antrenör İvan Denisov’la anlaştığını ve Denisov’un bir süredir  sporculara antrenman yaptırmaya başladığını söyledi.

 

Asbaşkan Pardeli, “Buz sporlarına özellikle de kısa kulvar sürat patenine (short track) yönelik faaliyet gösteren PAL-KAR Spor Kulübü 2012 yılında kurulmuştur. Türkiye Buz Pateni Federasyonuna bağlı olarak bu dalda faaliyet gösteren özel kulüplerden biridir.  Kulübümüzün vizyonu, kısa kulvar sürat pateni alanında Avrupa ve Dünya şampiyonaları ile kış olimpiyat oyunlarına katılacak sporcular yetiştirmektir” diye konuştu.

 

Madalya Hanedanı bir kulübüz

 

PAL-KAR Spor Kulübü bünyesinde halen çeşitli yaş gruplarından 20’i bayan 40’ü erkek olmak üzere toplam 60  lisanslı elit sporcu bulunduğuna dikkat çeken Asbaşkan Pardeli, “Kulübümüz en son  2018-2019 sezonunda ve 2019-2020 sezonunda Türkiye geleninde 40-50 kulüp arasında 2 sezonda Türkiye birincisi olmuştur. Ayrıca, geçen yıl, Uluslararası Paten Federasyonu ISU gözetiminde Avrupa’da düzenlenen bir kaç yarışmada  kendi kategorilerinde sporcularımız Bir çok derece alarak madalya kürsüsüne çıkmıştır” dedi.

 

İvan Denisov’la ses getireceğiz

 

Kulübün yeni baş Antrenörü Rusya’dan gelen İvan Denisov ile Avrupa ve dünyada ses getireceklerine inandıklarının altını çizen genç yönetici,  “Short Track spor’u Dünya genelinde çok yaygın bir spor dalı.  Ayrıca olimpiyatlarda en çok izlenen  spor branşlarından biri. PAL-KAR Spor Kulübü Türkiye’nin kısa kulvar sürat pateni alanında inanıyorum ki, İvan Denisov’la  büyük başarılara imza atarak, short trackta Türk Milli takımına çok sayıda sporcu vereceğiz. Kulüp Başkanımız Arif Karadağ’da büyük hedefler için takımın başına Rus Antrenör İvan Denisov’u getirdi” şeklinde konuştu.

 

Nurullah Pala/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.