Spor Haber Girişi : 06 Aralık 2013 20:45

İzcilerden GHSİM'e ziyaret

İzcilerden GHSİM'e ziyaret
Erzurum İzcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Erzurum İzcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Erzurumlu İzciler, Allahuekber Şehitlerini Anma Programı öncesinde son hazırlıklarını yaparken, İl Temsilcisi Özcan Işık Başkanlığında Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'u ziyaret ederek, hazırlıklar hakkında kendisine bilgi verdiler. Ziyarete Nene Hatun Spor Kulübü, Ejder Curling Kulübü ve Sevgi Curling Kulübü yöneticilerinden Oktay Yerdelen, Nevzat Bayraktar, Naci Korukcu, Ayhan Türkez ve Antrenör Fatih Işık ile izciler ile izci liderleri katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, izcileri başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

İZCİLER GHSİM'NİN EN ÖNEMLİ PARÇASIDIR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, "Biz İzcileri sadece Şener Şen ile Kemal Sunal'ın filmlerinden hatırlardık. Oysa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olunca, izcilerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerin en önemli parçası ve paydaşlarından biri olduğunu gördük. Bütün çalışmalarımızda izciler bizim en büyük destekçilerimiz oldu" dedi. Arısoy, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ocak ayının ilk haftasında Sarıkamış Şehitlerini Anma Programlarına gençlerin ve vatandaşların yanı sıra izcilerin de katılacağını belirterek, "İzcilerimiz ve izci liderlerimiz geçtiğimiz yıl, Şehitleri Anma Programında aktif bir rol üstlenmişti. Yine öyle olacak. Hatta bu kez daha da etkin bir rolde olacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu. Erzurum İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık da, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, ziyaretin samimi bir ortamda geçtiğini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.