Bölge Haber Girişi : 09 Ekim 2011 02:17

İziç zor maç oldu ama istediğimizi aldık

İziç zor maç oldu ama istediğimizi aldık
Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu`ndaki Tofaş - Mersin Büyükşehir Belediye maçının ardından antrenör ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdiler.

Erzurum Ajans-Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu`ndaki Tofaş - Mersin Büyükşehir Belediye maçının ardından antrenör ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdiler.

Sekizli finallere kalmak için büyük bir avantaj elde eden Tofaş`ın Baş Antrenörü Nihat İziç, "Zor maç oldu fakat istediğimizi elde ederek karşılaşmayı 5 sayıdan fazla bir farkla kazandık. İlk yarı iyi oynadık fakat ikinci yarıda, üzerimizdeki baskı bizi zorladı. Eksik oyuncularımız olmasına rağmen bunu başardığımız için mutluyum. Oyuncularım gerçekten çok fazla yoruldular. Artık Fenerbahçe Ülker`in galibiyetini bekliyoruz. Sezon başlamasına kadar eksikliklerimizi kapatacağımızı düşünüyorum. Şu an takım

olarak yüzde 50 ile oynuyoruz. 1 ay içerisinde sakat oyuncularımızın da istediğimiz seviyeye gelmesiyle daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye`nin baş antrenörü Ercüment Sunter ise, "Tofaş`ı tebrik ediyoruz. İlk devre iyi mücadele etmedik ama ikinci yarı da maça ortak olma şansı yakalamamıza rağmen bunu başaramadık. Yaş ortalaması yüksek bir takımız ve 3 gün üst üste karşılaşma oynamak oyuncularım açısından çok yorucu oldu. Buna rağmen ikinci devre olağan üstü bir gayret sarf ettik. Gün geçtikçe daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Artık sezon hazırlıklarımıza başlayacağımız amacımız Play-off`lara kalmak olacak" diye

konuştu.

Tofaş takımının oyuncusu Can Altıntığ da, "Karşılaşmayı en az 5 sayı farkla kazanmamız gerekiyordu biz de maça iyi başlayarak soyunma odasına 18 sayı farkla üstün girdik. 3 periyot ise yorgunluk belirtileri baş gösterdi ve iyi oynayamadık fakat son çeyrekte istediğimizi elde ettik. Şimdi Fenerbahçe Ülker - Olin Edirne maçının sonucunu bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Mersin temsilcisinin oyuncusu Demetri McCamey ise, "İlk yarı iyi oynamadık ve yeterli savunmayı yapamadık ikinci devre ise daha iyi bir müdafaa yapmamıza rağmen bu gayretimiz yeterli olmadı" yorumunda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.