İlçeler Haber Girişi : 10 Ekim 2012 14:00

Kaçakçılar polis otosuna çarptı

Kaçakçılar polis otosuna çarptı
Erzurum’un Köprüköy ilçesinde sigara kaçakçıları yol uygulaması yapan ekip otosuna çarptı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Köprüköy ilçesinde sigara kaçakçıları yol uygulaması yapan ekip otosuna çarptı. Bir polis memuru yaralanırken, 10 bin paket kaçak sigaraya ise el konuldu.

Edinilen bilgilere göre; önceki gün gece yarısı Erzurum’un Köprüköy İlçe Emniyet Amirliği asayiş ekiplerince Kars-Erzurum karayolunda bir istihbaratı değerlendirmek üzere yolda yapılan yol uygulaması esnasında takipte olan 16 JVD 59 plakalı araç polisin 'dur' ihtarına uymayınca ekip otosuna çarptı. Kazada araçta bulunan bir polis memuru yaralanırken, 'dur' ihtarına uymayan iki kaçakçı ise hafif şekilde yaralandı.

Kazada yaralanan polis memuru Köprüköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, 16 JVD 59 plakalı araçta çıkan yaklaşık 10 bin paket kaçak sigaraya da el konuldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından sigara kaçakçılığı yapan iki kişi ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.